Üdvözöljük a weboldalunkon!


KEZDŐLAP BÉRGYÁRTÁS BÉRLÉS - ELADÁS MŰSZAKI ADATOK
REFERENCIÁK ELÉRHETŐSÉG

BÉRGYÁRTÁSCégünk szeglemezes tetőszerkezetek gyártásával és állításával foglalkozik.
Önnek csak az épület paramétereit kell megadnia az építési engedély alapján, a többit meg bízza ránk. Tetőszerkezetét statikailag megtervezzük és legyártjuk. A tetőszerkezet faanyagát gomba és rovarkártevők ellen impregnáljuk, égéskésleltetővel kezeljük. Az általunk gyártott szeglemezes tetőszerkezet ÉMI minősített, a gyártás közben felhasznált valamennyi alapanyag rendelkezik a szükséges ÉMI minősítésekkel.
SZEGLEMEZES TETŐSZERKEZETEK GYÁRTÁSA
WOOD-METAL
HUNGÁRIA KFT.
2800 Tatabánya, Rezeda utca 29.
info@woodmetal.hu
www.szeglemezpres.hu

Technológiánk előnyei:


 • 30-40%-kal kevesebb faanyag felhasználás.

 •                                                        

 • Technológiánk alkalmazásával megspórolható a drága és időigényes betonfödém, mert tetőszerkezetünk akár 30 métert is képes áthidalni közbenső alátámasztás nélkül.
  A tetőszerkezet alsó síkjára gipszkarton álmennyezet kerül hőszigeteléssel, így az épület hőtechnikai szempontból sokkal előnyösebbé válik, mint egy beton födémszerkezetű épület. Napjaink folyton emelkedő energia árai mellett fontos szempont, hogy a fűtésre-hűtésre felhasznált energiával takarékoskodjunk.


 • A beton födémszerkezet árából a komplett
  szeglemezes tető ára kigazdálkodható.


 • A kivitelezés előre tervezhetővé, ezáltal jóval gyorsabbá válik, hiszen az építési tervdokumentáció, valamint a tető statikai tervek alapján, előre legyártott, és a helyszínre szállított átlagos méretű családi ház tetőszerkezete akár két nap alatt is felállítható, így a ház építőmesteri munkái már másnap folytathatóak.


 • Tetőszerkezetünk az esztétikum mellett minőséget és biztonságot is kínál. A számítógépes gyártmányterv alapján milliméteres pontossággal legyártott, és felállított szerkezetekhez komplett statikai tervdokumentációt adunk.


 • Rácsos tartóink ÉMI minősítettek, gomba-, rovar- és égéskésleltetővel kezeltek. A felhasznált faanyagok impregnálása, a faszerkezetek gyártása közben merítőkádban, környezetbarát anyagok felhasználásával, áztatással történik.


 • Az ÉMI, és CE minősített szeglemezek tüzihorganyzott acélból, minőségellenőrzött termelésből származnak, amelyek előnyeit évtizedek óta ismerik, és használják világszerte.


 • A tartószerkezetek csomópontjaiba egy 60 tonnás préserővel bíró, hidraulikus préssel préseljük be a szeglemezeket. A szeglemezek karmainak geometriája megakadályozza, azok kihúzódását a fából, így tartós, méretpontos, jól méretezhető kapcsolat alakul ki.


 • Szabadságot ad az építészek fantáziájának is,
  mivel a szeglemezes tetőszerkezetekkel
  bármilyen tér, tetősík lefedése megoldható.


 • Várjuk szíves érdeklődését!

  May Dávid
  Ügyvezető Igazgató
  +36 30-388-6538
  Tájékoztató letöltése